750,- Kč
Profesionální lektoři
Evidence based výživa
Certifikát
Praktické informace
Z pohodlí domova
Webinář
Jak na nákup zdravých potravin
garant: Mgr. Ing. Markéta Rozinková
U vás doma

Webinář na téma  "Jak na nákup zdravých potravin" s Mgr. Ing. Markétou Rozinkovou vás provede zákonitostmi nákupu potravin. Psychologie prodeje a nákuou potravin, kvalitní a zdravé potraviny, jak číst etikety nebo nutriční hodnoty, to vše a daleko více v prakticky zaměřeném webináři. 

Webinář: Jak na nákup zdravých potravin

U čeho si dávat při nákupu potravin pozor, jak číst etikety a jak se zorientovat v širokém sortimentu Přesně o tom se budeme společně bavit na webináři s s Mgr. Ing. Markétou Rozinkovou. 

Na co se můžete na webináři těšit?

  • Co je to kvalita, jak se zákazníci rozhodují při výběru potravin
  • Objektivní pohled na kvalitu potravin
  • Co je kvalitní a zdravá potravina?
  • Postup při výběru potravin v obchodě pro zachování bezpečnosti
  • Co vše najdete na etiketách potravin
  • Jak dohledat informace u nebalených potravin
  • Alergeny, jejich značení a preventivní označení stop
  • Jak číst nutriční hodnoty
  • Aditiva a podmínky použití
  • Doplňkové značky - Klasa, BIO, Fér potravina,... Má smysl je sledovat?
  • Energetická hodnota, tuky, sacharidy, cukry, vláknina, bílkoviny
  • Výběr vhodných potravin - pečivo, cereálie, kaše, těstoviny, rýže, vločky, mouky, sušené ovoce, ořechy, semínka, oleje, luštěniny a výrobky z nich, soja, maso, ryby, rybí konzervy, šunky, mléko a mléčné výrobky, vejce, kečupy, rostlinné nápoje, koření, proteinové tyčinky, proteiny, sladidla, čokoláda, suplementy, balené vody
  • TIPY na eshopy a kvalitní obchody
Lektorkou je výživová poradkyně Markéta Rozinková. Markéta se v prostředí nutriční praxe pohybuje přes 10 let. Je absolventkou Mendelovy univerzity a Veterinární univerzity. Symbióza oborů Technologie potravin, Bezpečnosti potravin a Ekotrofologie jí společně s praxí s klienty poskytly živnou půdu pro další další seberozvoj v oblastech výživy, kam se moc lidí nevydá. Znamená to, že vše komplikované, zdánlivě neřešitelné, nebo bezvýchodné je pro ni výzva, že to lze udělat... Jen hledat způsoby, ne překážky...
 
V současné době spolupracuje s klienty s diabetem I. i II. typu, s klienty trpícími dnou, dále s autoimunitními onemocněními, jako Crohnova nemoc nebo ulcerativní kolitida. V její péči je mnoho klientek, které se léčí s lymfedémem a lipedémem. Poslední dobou je však hojně vyhledávána právě klienty, co se léčí s histaminovou intolerancí a kterým s velkým úspěchem pomáhá se vrátit do běžného života...
 
Markéta se zabývá histaminovou intolerancí na několika úrovních - jaká je příčina vzniku tohoto onemocnění, jaké jsou souvislosti s dalšími onemocněními a jak co nejúčinněji stravou navrátit klienta do "normálu"...
 
Proto si zakládá na opravdu individuálním přístupu ke každému, protože ne každý má stejnou příčinu vzniku HIT a tím pádem se liší i úprava jídelníčku...
Markéta Vám během těchto 3 hodin popíše její praxi, jak s histaminovou intolerancí pracuje, na co si dávat pozor, jaké jsou vhodné a nevhodné suplementy, potraviny, jak stravu co nejlépe kombinovat. Zabrousí také lehce do psychosomatiky tohoto onemocnění. Velice se těší na všechny, co se o to zajímají jako pacienti, i na kolegy, co chtějí také své klienty správně nasměrovat...

Jak to bude probíhat?

Na webinář není třeba si nic instalovat, plně postačí váš webový prohlížeč. Webinář je funkční na počítači, tabletu i mobilu. Ze zkušenosti nejlépe funguje v prostředí Google chrome.

Před webinářem všem registrovaným pošleme odkaz na vstup do místnosti. Ten po vás bude vyžadovat mail a jméno shodné s tím, ktteré jste zadali do registrací na našich stránkách. Po zadání a potvrzení se dostanete do prostředí ClickMeeting a samotného webináře resp. "waiting roomu". Zde vidíte odpočet startu semináře. Po zahájení uvidíte na velké obrazovce prezentaci k semináři, vpravo na obrazovce možnost písemné diskuze a vpravo nahoře v rámečku přednášejícího. Zapněte si tedy zvuk a již vyčkejte na pokyny přednášejícího a samotný webinář.

Kapacita webináře je 100 osob. Registrace se uzavírají v den konání webináře v 9.00 nebo po naplnění kapacity.

Po skončení webináře obdržíte certifikát o účasti.

Čas konání:  17:00 

Rezervace do kurzu

Kurz nemá vypsán žádný termín.

Pokud máte zájem o tento kurz, napište nám pro předrezevaci na info@fitnessinstitut.cz.